023-77 75 50
info@grycksbobox.se
 Presentförpackningar i kartong

Presentförpackningar i kartong

Att ge någon en present är alltid uppskattat och lika roligt att ge som att få – men något man inte ska glömma är att hur presenten är inpackad. Det är nästan lika viktigt som själva presenten. Vi på Grycksbo Box & Print erbjuder därför presentboxar, presentförpackningar och presentkartonger i flera olika typer av utföranden och modeller för att du ska kunna hitta den som passar just dina behov. 

Våra presentboxar tillverkas i miniwell med en matt yta och alla storlekar kommer i en svart färg – dessutom tillverkas en del av storlekarna också en i en röd färg. Presentboxarna är tillverkade i ett stabilt material som gör att även lite tyngre presenter går bra att lägga i boxen utan risk för att den går sönder. Våra presentboxar öppnas vid förpackningens L-sida och är ett elegant och smidigt sätt att leverera presenter på! Utöver boxar erbjuder vi också presentförpackningar i kartong – såväl hela boxar som med separat lock och botten. Standardkartongerna finns i flera storlekar och färgerna vit, svart, silver och naturbrun. Perfekt för till exempel kläder!

EXTRA SKYDD MED PACKMATERIAL

Om du ska ge bort en fin present till någon kan det vara värt att också överväga någon av våra packmaterial. Vi erbjuder till exempel vackert träull som ger ett rustikt utseende och en vacker presentation av presenten samtidigt som det skyddar det som ligger i. Utöver träull erbjuder vi också flera olika sorters papper och annat som gör din gåva extra fin! I tillägg till allt detta kan dessutom vissa av förpackningarna levereras kundanpassade med önskat tryck på. Detta är perfekt om du önskar ge bort en present med personlig prägel!

Om du funderar på att ge presenter till din personal, kunder eller någon annan kan du ta kontakt med oss så hjälper dig och ditt företag med att hitta rätt presentförpackningar!