023-77 75 50
info@grycksbobox.se

Filtrera

Nollställ filter
Brevpack

Brevpack

Brevpack är en smidig lösning när mindre varor och produkter ska skickas. Brevpack är storleksanpassade för att kunna skickas som just brev och kan därför gå direkt till en kunds brevlåda eller brevinkast. Detta gör i sin tur att portokostnaden för brevpack blir lägre än för vanliga paket då dess utvändiga höjd inte överstiger 30 mm och skickas därför som ett vanligt brev. Att skicka produkter med brevpack är också en fördel för kunden då leveransen kan ske direkt hem till dem – mellanhänder så som utlämningsplatser undviks därmed och den totala leveranstiden till kunden blir kortare. 

Våra brevpack finns i flera olika storlekar beroende på vad är som ska skickas, vad de alla har gemensamt är dock att höjden inte överstiger 30 mm.


STABILT OCH SKYDDANDE

Våra brevpack är tillverkade i wellpapp som är ett såväl stabilt som skyddande material. Detta gör att du tryggt kan skicka varor och produkter som kräver lite extra skydd vid transport. Vi levererar brevpack i två färgkombinationer: vit utsida med brun insida eller svart utsida med vit insida. Brevpack levereras platta i pack om 100 stycken och är väldigt lätta och snabba att montera. Om du önskar göra dina brevpack än mer personliga erbjuder vi i tillägg också brevpack med eget tryck.

Brevpack ger ett extra skydd till varorna som skickas tack vare sitt stabila material. Ta kontakt med oss idag så ska vi med vår långa erfarenhet inom förpackning och emballage hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov!

Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)