023-77 75 50
info@grycksbobox.se

Filtrera

Nollställ filter
E-handelslådor

E-handelslådor

Att driva e-handel ställer stora krav på de förpackningar och det emballage som används vid transport av produkterna. Eftersom att alla köp sker via nätet innebär det också att alla produkter som säljs ska packas i förpackningar och transporteras till kunden. Hos oss på Grycksbo Box & Print hittar du e-handelslådor i flera olika storlekar som passar till de flesta produkter. 

De är tillverkade i materialet miniwell som är optimalt för e-handelslådor med sin kombination av skydd och låga vikt. I tillägg kan du också välja om du vill ha lådorna i brunt eller vitt beroende på vad som passar just dina specifika behov.

EXTRA STABILA E-HANDELSLÅDOR

Våra e-handelslådor är tillverkade för att tåla transporten. Vid e-handel är det viktigt att produkterna tål er transport och då är förpackningsmaterialet av största vikt. Våra e-handelslådor är tillverkade i miniwell med transporttålighet i åtanke – detta innebär att vi gjort dem extra stabila för att skydda produkterna från att skadas vid transport till kunden.

Våra e-handelslådor finns i åtta olika storlekar – detta gör att du kan välja den storlek som passar dina produkter bäst och på så vis effektivisera såväl lagring som transport och kostnader för din e-handel. De olika lådorna levereras i 100-pack och vid beställningar över 1500 kr bjuder vi på frakten! Hos Grycksbo Box & Print vet vi hur viktigt det är med rätt förpackningar, inte minst vid e-handel. Vår långa erfarenhet inom förpackningsbranschen innebär att vi har mycket kunskap när det gäller rätt typ av emballage. Kontakta oss idag så hjälper vi dig och ditt företag med att hitta rätt lösning för era behov!

Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)