023-77 75 50
info@grycksbobox.se

Filtrera

Nollställ filter
Vit kartongpåse

Vit kartongpåse

Våra kartongpåsar passar perfekt för att skicka till exempel fotografier, böcker och andra produkter med liknande form. En kartongpåse från oss är såväl slitstark i materialet som elegant i sitt utförande. Utöver att bidra med gott skydd för den produkt som skickas gör de också ett gott intryck på kunden med sin eleganta utformning. Våra kartongpåsar och kuvert är tillverkade i stilren, vit, kartong vilket ger ett gott skydd för det som ligger i förpackningen.

Tack vare att förpackningarna kommer med en så kallad expanderbig kan de dessutom utvidgas och produkter på upp till 30 mm tjocklek får plats i dem utan problem – detta gör att till exempel en stor mängd fotografier eller tjockare böcker går bra att skicka med en kartongpåse från oss.

Vi erbjuder kartongpåsar med vit utsida i tre olika storlekar – A5, B5+ samt A4 – och de levereras alla i pack om 100 stycken. Kartongpåsar är ett smidigt och enkelt sätt att säkert skicka produkter!

SMIDIGA ATT ANVÄNDA

Våra kartongpåsar och kartongkuvert är dessutom väldigt smidiga i sitt användande. Att försluta dem går enkelt och snabbt tack vare en självhäftande täckremsa. Efter att de förslutits är de dessutom lika enkla att öppna igen med rivremsan. Därtill är de utrustade med en flik som gör att återförslutning är möjligt efter att de öppnats.

Våra kartongkuvert och kartongpåsar passar perfekt för flera olika ändamål. Oavsett om du ska skicka fotografier, böcker, videokassetter eller andra platta produkter är dessa kuvert och påsar ett bra alternativ. De erbjuder gott skydd till produkterna som skickas samtidigt som de är enkla att använda. Kontakta oss idag för att få mer information om beställning och leverans! Vi på Grycksbo Box & Print är experter inom området för förpackningar och kan hjälpa dig att hitta det som passar dina behov.

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)