023-77 75 50
info@grycksbobox.se

Tillbehör

Här hittar du tillbehör till våra förpackningar. Tillbehör för att dels skydda och packa innehållet men även för att ge ett ökat dekorativt intryck. Packmaterial kan användas av olika anledningar. Kanske är det en extra ömtålig produkt som ska skickas och extra, skyddande, packmaterial används för att säkerställa att produkten når slutdestinationen hel. Eller så kan packmaterial användas i dekorativt syfte för att ge ett estetiskt intryck när förpackningen öppnas. Oavsett vad anledningen är så finner du flera olika typer av packmaterial här hos oss.

Vi erbjuder bland annat fyllnadsmaterial i naturfärgat träull eller spring-fill i flera olika klara och festliga färger. Dessutom hittar du silkespapper i många olika färger – guld, röd, lila med flera – något som ger förpackningen av produkterna en härligt lyxig känsla. Ta en titt i vårt sortiment idag för att hitta något som du kan använda för att göra dina förpackningar extra speciella! Om du är på jakt efter mindre färgstarka alternativ finns det också packmaterial i brun wellpapp samt bubbelplast för extra gott skydd av produkter.

INTE BARA FÖR INSIDAN

Utöver packmaterial att ha inuti era förpackningar erbjuder vi också material att ha på utsidan. Detta innefattar till exempel flera olika typer av presentetiketter i en lång rad färger och former. Dessutom hittar du också presentband i såväl matta som blanka material och flera olika färger för att göra inpackningen komplett. I tillägg finns i vårt sortiment också pappersbärkassar i olika färger och former – perfekt för att till exempel ha i butik.

Ta en titt i vårt utbud av packmaterial idag – oavsett om du är ute efter att liva upp dina förpackningar med färgglada packmaterial, band och etiketter eller om det är bubbelplast för extra produktskydd som är intressant hittar du det här hos oss. Vi är experter på området och kan hjälpa dig att hitta just det packmaterial som funkar bäst för dig och ditt företag. Ta kontakt med oss idag!