023-77 75 50
info@grycksbobox.se
Transportemballage

Transportemballage

Att ha rätt typ av transportemballage är viktigt för alla typer av transporter. Det kan hjälpa till att kostnadseffektivisera, skydda produkterna som skickas och mycket mer. Vi erbjuder flera olika typer av transportemballage för att du ska kunna hitta den typ som passar just dina behov bäst.

I vårt sortiment av transportemballage hittar du bland annat brevpack vilket är ett kostnadseffektivt val av emballage då de inte är utvändigt högre än 30 mm och går därmed som brev och kan levereras i brevlåda. I tillägg har vi wellpåsar för platta produkter som till exempel böcker, e-handelsboxar som är tillverkade i slitstark well i flera lager samt katalogomslag som är optimala för till exempel reklamutskick. Ta en titt i vårt utbud av transportemballage idag så kommer du garanterat hitta något som passar!

LÅDOR MED EGET TRYCK

I tillägg till standardutbudet av transportemballage erbjuder vi också slitslådor med ditt eget tryck på. Dessutom kan dessa slitslådor tillverkas i en kundanpassad storlek som passar de produkter som kommer att packas i lådorna. Med en anpassad storlek får du lådor som kan hjälpa dig att såväl sänka kostnaderna för frakt som att ge dina produkter det skydd som passar bäst för just dem. Vid större beställningar av dessa typer av transportemballage kan vi också erbjuda lägre styckepris och erbjuder lagerhållning i upp till 2 månader. Dessutom tar vi också fram den kvalitet på well som passar bäst för de mått du önskar och den vikt som lådorna kommer lastas med – allt för att du ska få bästa möjliga produkt när du handlar hos oss.

Ta kontakt med oss idag så kan vi hjälpa till med att få fram den bästa produkten för dina ändamål! Hos oss får du experthjälp med transportemballage.